Krullen Knippen met Curlsys

In krullen by Ronald

Wat is Curlsys?

Introductie Curlsys

Brian McLean een topkapper uit Oostenrijk heeft deze gepatenteerde techniek ontwikkelt. Hij kwam er achter dat gekruld haar op de verkeerde manier werd behandeld. Krullen hebben ruimte nodig om te vallen. Hij ontwikkelde een systeem van verschillende technieken en scharen Deze technieken zijn bedoelt om natuurlijk gekruld haar of dik stijl haar onder controle te krijgen.

Curlsys knippen is het perfecte antwoord voor alle klanten met natuurlijk krullend haar. Doormiddel van speciale technieken en scharen wordt het haar met de natuurlijke krul mee geknipt. Er ontstaat hierdoor lucht tussen de krullen, waardoor er ruimte staat voor de krul om zijn natuurlijke valling terug te krijgen. Inmiddels is er voor bijna ieder soort gekruld haar een oplossing te bedenken. Samen met de klant bekijken we het probleem. Soms knippen we eerst een kant of stuk van het haar op proef. Na ongeveer 2 weken nemen we dan contact op om een vervolg afspraak in te plannen. Tijd en luisteren zijn essentieel hierin. Een gemiddelde Curlsys knipbehandeling duurt een uur.

Curlsys knippen creëert sterke of zachte krullen met structuur

Het vaak gehoorde probleem bij mensen met gekruld haar is dat de krullen aan elkaar “plakken”. Hierdoor raakt het haar verzwaard, wat leidt tot zware krullen of de krul wordt uitgerekt. Afhankelijk van het type krullend haar bestaat de mogelijkheid doormiddel van de Curlsys knipmethode om de krul te activeren of om ruimte te creëren. De krullen zullen weer de ruimte krijgen om ontvankelijk van elkaar te gaan bewegen en zo hun oude vorm weer aan kunnen nemen.

Curlsys knippen verdubbelt het volume met behoudt van de natuurlijke kwaliteit van het haar

Door de tijd heen gaan krullen plat op elkaar liggen en daardoor zal het zwaarte punt van de krullen zich onderaan het haar bevinden. Door meer ruimte richting de aanzet te knippen, zal het haar meer volume krijgen zonder dat het zijn natuurlijke kwaliteit verliest. Het haar zal op een natuurlijke manier worden “uitgedund” alleen daar waar het haar de ruimte nodig heeft.

Het versterkt de veerkracht en vitaliteit

Gekruld haar is een zorg. Het ziet er kwetsbaar uit. Mensen met gekruld haar vinden het vaak lastig om hun haar op een goede manier te verzorgen. Dit is geboren uit angst, dat hun kapper het haar te kort knipt of doordat het haar juist verzwaard raakt door een te goede verzorging, waardoor de krullen uit het haar zakken. Krullend haar ziet er daardoor vaak “levenloos” uit. Met de Curlsys knipmethode zal er ruimte voor de krul ontstaat zal het haar veerkrachtiger worden en de krul krijgt ruimte om te “leven” het haar zal er vitaler uit gaan zien.

Ook voor gepermanent haar geeft Curlsys knippen mooie resultaten, de krullen krijgen een nieuw leven met een natuurlijke uitstraling

Net even langer plezier van je gepermanente lange haar. Wij blazen je haar een nieuw leven in.   Gepermanent haar dat ongeveer 6 maanden geleden behandeld is en waarvan de krul in de lengten en de punten is verzwaard wordt weer een tweede leven ingeblazen. Zodat je langer van je permanent kan blijven genieten. Wij dienen er wel even bij te vermelden dat het echt om de lengtes en de punten gaat, de krul aan de aanzet zal helaas niet meer terugkomen.

Luchtigheid en beweging zelfs in dik stijl haar

Doordat we nu de beweging en gedragingen van het haar beter hebben leren kennen, zijn we erachter gekomen dat de Curlsys methode zich ook uitstekend leent om dik zwaar stijl haar te behandelen. Vroeger werd het haar uitgedund met een uitdunschaar, dit leidde tot uitstaand haar. Wat het probleem eigenlijk verergerde. Maar met deze methode krijgen we het haar in beweging en luchtig.

Met Curlsys knippen hoort kappersfobie behoort tot het verleden

Met volle overtuiging kunnen wij je melden dat problemen met gekruld haar eigenlijk allemaal wel opgelost kunnen worden. Klanten die bij ons in de kappersstoel plaats hebben genomen zullen dit beamen. We hebben klanten behandeld die jaren geen vertrouwen meer in de kapper hadden. Wij hebben deze klanten het vertrouwen terug kunnen geven. Doormiddel van regelmatig trainen en ontwikkelen van nieuwe methodes, samen met de grondlegger van Curlsys, Brian McLean. Kunnen wij bijna ieder probleem het hoofd bieden! Wij zullen nooit je gekrulde haar knippen zonder er van overtuigd te zijn het probleem op te kunnen lossen. Bij twijfel wordt er eerst vaktechnische informatie bij Brian ingewonnen. Omdat wij als mastersalon zijn verbonden aan zijn merk, hebben wij ons aan bepaalde regels en voorwaarden te houden. En daarmee behoren wij tot de top van Nederland op het gebied van het behandelen van gekruld haar!.