Een gezellig en gedreven team

Het team van haarmode Dofferhof bestaat uit een leuke verzameling zeer gemotiveerde meiden, onder de vakkundige leiding van Coen. Het team staat klaar om u als klant professionele en vakkundig te helpen en daarbij vergeten we de gezelligheid natuurlijk ook niet!

 

Coen Dofferhof

Functie: Eigenaar Haarmode Dofferhoff BV / masterstylist

Het kappersvak is mij met de paplepel ingegoten. De oorsprong van Haarmode Dofferhoff begint bij mijn opa. Vandaaruit is de passie en liefde voor het vak door gegeven aan mijn oom en aan mijn vader, die het vervolgens aan mij heeft nagelaten.
Haar is voor mensen erg belangrijk. Ik zie het dan ook als mijn plicht om mijn klanten een goed gevoel te geven over het kapsel wat ik bij ze heb geadviseerd en gecreëerd. Daarom is blijven ontwikkelen en goed naar mijn klanten luisteren enorm belangrijk.

Klanten komen naar de kapper omdat ze een haarprobleem hebben en vragen mij en mijn team daar een oplossing in te bieden. Ik ben een masterstylist op het gebied van gekruld haar. Ik behoor hierin bij de top van Nederland. Bij deze doelgroep valt zoveel “winst” te behalen. Ik kan ze écht helpen hun probleem op te lossen. Dat maakt mij een gelukkige kapper.

 
 

Sabina Dofferhoff

Functie: Manager

Sinds 2008 ben ik betrokken bij de salon. Bij mij ontstond de passie voor het kappersvak al op jonge leeftijd. Toen ik eenmaal echt het kappersvak mocht betreden heb ik daar helaas door kapperseczeem vroegtijdig afstand van moeten nemen. Ik ben mij toen gaan richten op retail en management. Zaken waar ik me nu binnen de salon ook mee bezig houdt. Naast vaktechnische ontwikkeling zijn een vooruitziend oog en een goede stuurman misschien nog wel belangrijker in onze salon.

U zult mij niet veel in de salon tegen komen. Mijn regie vindt vooral plaats achter de schermen en tussen de coulissen. Het is mijn missie om onze klanten enthousiast te houden. En daarom is het belangrijk dat het totaalconcept klopt. Ik heb daaraan een dagtaak waar ik ontzettend veel positieve energie van terugontvang en dat daagt mij samen met mijn echtgenoot Coen uit om te blijven ontwikkelen.

 
 

Marion Laterveer

Functie: Allround hairstylist

Sinds 1991 ben ik al werkzaam bij Haarmode Dofferhoff als allround hairstylist. Het is een gezellige salon voor jong en oud. De meeste klanten ken ik al zo lang als ik hier werkzaam ben. Dat schept een band.
Door de variatie in mijn vak verveelt het eigenlijk nooit, het leukste vind ik toch, dames knippen- kleuren-föhnen. Daar kan ik veel van mijn creativiteit in kwijt.
Binnen onze salon ben ik KÉRASTASE ambassadeur. Naast een goede coupe is de juiste haarverzorging essentieel. Graag voorzie ik onze klanten van een KÉRASTASE haarverzorgingsadvies op maat, zodat de klanten thuis hun nieuwe kapsel goed kunnen onderhouden.

 
 

Annabeth Kouprie

Functie: juniorstylist

Na mijn tweejarige opleiding tot juniorstylist, ondersteunt Haarmode Dofferhoff mij als erkent leerbedrijf bij het derde jaar van mijn opleiding tot allround haarstyliste. Ik ben gek op de creativiteit van het vak. Vooral de creatieve kleuringen maar ook de diverse kniptechnieken en metamorfoses.
Mijn doel is om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen in deze salon. De aankomende jaren wil ik mijzelf gaan specialiseren op het gebied van haarkleuringen en heren knippen/scheren. Het allermooiste van het vak vind ik dat je de mooiste kant van een klant kan benadrukken.

 
 

Andrea Glasbergen

Functie: Allround hairstylist

Vanaf 2002 ben ik werkzaam als allround hairstylist bij Haarmode Dofferhoff. Het is een gezellige salon met een fijn team dat goed op elkaar inspeelt en aan elkaar gewaagd is.
Mijn passie is hét kappersvak. Het kappersvak is heel gevarieerd en ik vind ook alles leuk om te doen, als ik heren knip of mooie opsteekkapsels maak ben ik op mijn best.
Ik vind het heerlijk om voor mensen te zorgen en ze van hun allerbeste kant te laten zien. Het is belangrijk dat mensen zich welkom voelen in onze salon. Vertrouwen is belangrijk, zeker als je aan iemand zijn haar mag komen.

 
 

Milou Schaaf

Functie: Juniorstylist

Ik ben 2e jaars leerling van de kappersopleiding. Haarmode Dofferhoff is een professioneel leerbedrijf en een goede leerschool in de praktijk. De laidback sfeer in de salon stimuleert mij en maakt mij enthousiaster voor het kappersvak. Inmiddels kan ik zelfstandig basiskleuringen diagnosticeren en aanbrengen, en ben ik de ster binnen de salon als het gaat om het beheersen van de basistechnieken van omvormen, zoals watergolven en permanenten. Mijn streven is mijn opleiding tot allround haarstyliste zo snel mogelijk te voltooien en me dan te gaan specialiseren in het aanbrengen van haar extensions.